Prisma Psychologie

De vier thema's

Coaches, psychomotorisch therapeut en ergotherapeut

 • Iris Passchier, coach

  Na mijn studie tot psycholoog en bedrijfseconoom heb ik, dochter van ondernemende ouders, decennialang leiding gegeven. Aan projecten en teams, van klein naar groot, in organisaties in het publieke domein. Ik heb altijd erg genoten van het met elkaar bouwen aan resultaten die er toe doen en de persoonlijke gesprekken. In de overgang naar de... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Yvonne Wichers Schreur, coach en ergotherapeut

  De rode draad in mijn leven is steeds het werken met en voor mensen. Ik vind het leuk om iemand te stimuleren en te helpen. Om samen te kijken hoe iemand zelf de regie en de balans in het leven kan (her)vinden. Voor mezelf heb ik ook altijd gekeken hoe ik me kan ontwikkelen in... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Marloes van de Kreeke, psychomotorisch therapeut

  Bewegen betekent voor mij: meer voelen, meer toelaten, meer mezelf zijn. Wanneer ik samen met mijn cliĆ«nten beweeg, ontstaat er weer beweging. Alles mag en kan: wandelen, voetballen, skeeleren, wat maar aanspreekt en werkt. Mijn werkplek zijn de velden, omgeving en een zaalruimte bij voetbalvereniging Berkum. De naam van mijn praktijk is PMT Praktijk Joehoe!,... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}

Verder naar