Bewegen betekent voor mij: meer voelen, meer toelaten, meer mezelf zijn. Wanneer ik samen met mijn cliënten beweeg, ontstaat er weer beweging. Alles mag en kan: wandelen, voetballen, skeeleren, wat maar aanspreekt en werkt.

Mijn werkplek zijn de velden, omgeving en een zaalruimte bij voetbalvereniging Berkum. De naam van mijn praktijk is PMT Praktijk Joehoe!, waarbij Joehoe! staat voor gezien en gehoord worden. Een plek om jezelf te kunnen zijn, dat bied ik u graag aan. Acceptance and Commitment Therapy (ACT) wordt verweven door de therapiesessies.

Ik ben vereerd om te gaan samenwerken met de collega’s van Prisma, omdat we u vanuit verschillende invalshoeken kunnen ondersteunen, net wat bij u past en aansluit. En we leren veel van u en van elkaar! Ik nodig u graag uit om een keer te komen om te kijken of psychomotorische therapie u ook kan helpen.

Meer informatie over de praktijk en werkwijze van Marloes vindt u op: https://pmtpraktijkjoehoe.nl/