Er is momenteel sprake van een aanmeldpauze voor psychologische hulp. Zodra de wachttijd is afgenomen tot de aanvaardbare tijd van 6-8 weken kunt u weer bij ons terecht.

Laatste actualisatie van de wachttijd: 20-01-2022.

U kunt zich wel aanmelden voor coaching of vaktherapie. Zie hiervoor https://prismapsychologie.nl/vaktherapie-en-coaching-2

Eerste stap naar herstel, online hulp.

Onderstaand programma kunt u bij ons volgen wanneer de praktijk open is voor nieuwe aanmeldingen. Wanneer onze praktijk een aanmeldstop heeft, kunt u zich niet opgeven voor dit programma. U kunt het programma dan wel bij Therapieland afnemen. Volg hiervoor de link: https://therapieland.nl/programmas/zelfhulp/gb-eerste-stap-naar-herstel/

Prisma Psychologie biedt u de mogelijkheid alvast een start te maken met psychologische hulp online. U kunt bij ons een online programma volgen genaamd “Eerste stap naar herstel”. Het programma is ontwikkeld door Therapieland. Het programma is bedoeld voor mensen die moeten wachten op psychologische behandeling, net starten met hun behandeling of die klachten hebben, maar nog niet precies weten waar ze zich op willen richten. Het programma bevat vijf onderdelen:

  • hulp bij ontspanning
  • omgaan met emoties
  • weer wat gaan doen
  • beter slapen
  • minder piekeren.

Elk onderdeel begint met uitleg en informatie gegeven door een videotherapeut. Daarna volgen verschillende oefeningen die u kunnen helpen om met het probleem om te gaan. U werkt geheel zelfstandig in het programma.

U kunt zich op het aanmeldformulier voor het programma inschrijven. Wij zetten het programma dan voor u klaar.