Prisma Psychologie

De vier thema's

Algemeen

 • Wachttijden

  Psychologen: Vanwege grote drukte in de praktijk is er op dit moment een aanmeldpauze. Zodra de wachttijd tot de aanvaardbare norm van 6-8 weken is afgenomen, kunt u weer bij ons terecht. Voor coaching en vaktherapie is er geen wachttijd. U kunt hiervoor direct bij ons terecht. Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar:... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Vergoeding

  Om voor vergoeding van uw zorgverzekeraar in aanmerking te komen is een verwijsbrief van de huisarts noodzakelijk. Hierin moet in ieder geval genoemd worden dat de huisarts u verwijst voor generalistische basis ggz en wat de vermoedelijke diagnose of stoornis is. Deze brief moet geschreven zijn vóór het eerste gesprek met uw psycholoog. Zorgverzekeraars. Wij... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Kwaliteitsstatuut

  Wij zijn allemaal BIG-geregistreerd GZ-psycholoog, lid van het NIP en/of de LVVP en doen aan bij- en nascholing, intervisie en praktijkvisitatie. Iedereen is in het bezit van een kwaliteitsstatuut. U kunt dit in de onderstaande bestanden inzien. Kwaliteitsstatuten van de medewerkers van Prisma Psychologie N. Herrmann M. Lankhorst-Siebum M.J. Vries-Koekoek M. L. Weel D. Kanis

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Privacybeleid

  Voor psychologen geldt dat zij zich dienen te houden aan de Beroepscode voor Psychologen, opgesteld door het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen). Hierin staan de eisen, richtlijnen en gedragsregels die aan het beroepsmatig handelen van een psycholoog worden gesteld. De beroepscode kunt u inzien op https://www.psynip.nl/uw-beroep/beroepsethiek/beroepscode. Alle afspraken over hoe wij omgaan met persoonsgegevens, zoals... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Klachtenregeling

  Opmerkingen en klachten over een behandeling kunnen cliënten telefonisch, per brief of mail indienen en zullen wij in eerste instantie zelf met u bespreken. Als dit geen bevredigende oplossing oplevert, kunt u met de klacht naar de klachtencommissie van de LVVP, het NIP of de NVGZP, waarbij wij zijn aangesloten. Contactgegevens LVVP telefoonnummer: 030-2364338 website:... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Route en parkeren

  De Bloemendalstraat bevindt zich in het centrum van Zwolle, op 10 minuten lopen van het station. Er is betaalde parkeergelegenheid nabij. Het beste kunt u parkeren buiten de gracht aan de Burgemeester van Roijensingel of de Van Karnebeekstraat (6 minuten lopen). U kunt ook parkeren binnen de gracht aan  de Potgietersingel en het Van Nahuysplein... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Contact

  Prisma PsychologieBloemendalstraat 78011 PJ Zwolle In november 2020 zijn wij verhuisd van Zorgpunt Zuid naar de Bloemendalstraat nummer 7. Telefoon: 06-41348089. Het is vaak zo dat wij in (een therapie) gesprek zijn en de telefoon daardoor niet op kunnen nemen. Laat een boodschap achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. U kunt ook een mail... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}