Prisma Psychologie

De vier thema's

Algemeen

 • Wachttijden

  Vanwege grote drukte in de praktijk is er op dit moment een tijdelijke aanmeldstop. Zodra de wachttijd tot de aanvaardbare norm van 6-8 weken is afgenomen, kunt u weer bij ons terecht. (laatste actualisatie van de wachttijd: 3 september 2020)

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Vergoeding

  Om voor vergoeding van uw zorgverzekeraar in aanmerking te komen is een verwijsbrief van de huisarts noodzakelijk. Hierin moet in ieder geval genoemd worden dat de huisarts u verwijst voor gb-ggz en wat de vermoedelijke diagnose of stoornis is. Deze brief moet geschreven zijn vóór het eerste gesprek met uw psycholoog. Op grond van de... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Kwaliteitsstatuut

  Wij zijn allemaal BIG-geregistreerd GZ-psycholoog, lid van het NIP en/of de LVVP en doen aan bij- en nascholing, intervisie en praktijkvisitatie. Iedereen is in het bezit van een kwaliteitsstatuut. U kunt dit in de onderstaande bestanden inzien. Kwaliteitsstatuten van de medewerkers van Prisma Psychologie J.J. Herrmann E. van der Velde M. J. Vries-Koekoek M. L.... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Privacybeleid

  Voor psychologen geldt dat zij zich dienen te houden aan de Beroepscode voor Psychologen, opgesteld door het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen). Hierin staan de eisen, richtlijnen en gedragsregels die aan het beroepsmatig handelen van een psycholoog worden gesteld. De beroepscode kunt u inzien op https://www.psynip.nl/uw-beroep/beroepsethiek/beroepscode. Alle afspraken over hoe wij omgaan met persoonsgegevens, zoals... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Klachtenregeling

  Opmerkingen en klachten over een behandeling kunnen cliënten telefonisch, per brief of mail indienen en zullen wij in eerste instantie zelf met u bespreken. Als dit geen bevredigende oplossing oplevert, kunt u met de klacht naar de klachtencommissie van de LVVP, het NIP of de NVGZP, waarbij wij zijn aangesloten. Contactgegevens LVVP telefoonnummer: 030-2364338 website:... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Route

  Komende vanaf de A28 (Hattem, Hasselt, Stadshagen) Neem afslag 18 (Zwolle-Zuid) Neem op de rotonde de afslag richting Ring Zuid/Hattem/Almelo (IJsselallee) Sla na ca. 4,4 km rechtsaf de Oldeneelallee in Ga rechtdoor over de eerste twee rotondes Bij de derde rotonde rechts en aan uw rechthand zijn parkeerplaatsen Prisma Psychologie bevind zich aan de rotonde... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Contact

  Prisma Psychologie Zorg Punt Zuid Van der Heydenstraat 6-3e 8014 ZZ Zwolle Telefoon: 06-41348089 Het kan voorkomen dat wij in (een therapie) gesprek zijn en de telefoon daardoor niet op kunnen nemen. Laat een boodschap achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. Email: info@prismapsychologie.nl Gebruik voor aanmelding het aanmeldformulier, zie aanmelden.

  Meer over {{data.teaser_title}}