Prisma Psychologie

De vier thema's

Algemeen

 • Aanmelden en wachttijden

  Wegens grote drukte in onze praktijk hebben wij momenteel een aanmeldpauze. Zodra er weer ruimte is voor nieuwe aanmeldingen, kunt u weer bij ons terecht. Laatste actualisatie van de wachttijd: 4 juli 2024. U kunt zich wel aanmelden voor coaching, psychomotorische therapie of ergotherapie. U kunt hiervoor direct bij ons terecht. Kijk voor meer informatie... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Vergoeding

  Zorgverzekeraars. Wij hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars, te noemen: Zilveren Kruis/Achmea, VGZ, CZ, Menzis, DSW, a.s.r., ONVZ, OWM Zorg en Zekerheid, Caresq/Aevitae en Salland inclusief alle hieronder vallende labels. De bekendste van deze labels zijn: Interpolis, FBTO, De Friesland, Univé, IZZ, IZA, InTwente, Stad Holland, Promovendum, Besured, National Academic, Delta Lloyd, Ohra, De Amersfoortse,... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Kwaliteitsstatuut

  Alle psychologen van Prisma zijn BIG-geregistreerd GZ-psycholoog, lid van het NIP en/of de LVVP en doen aan bij- en nascholing, intervisie en praktijkvisitatie. Iedereen is in het bezit van een kwaliteitsstatuut. U kunt dit in de onderstaande bestanden inzien. Tevens ziet u hieronder een speciale cliënten en naastenversie van het kwaliteitsstatuut. Kwaliteitsstatuut GGZ cliënten en... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Privacybeleid

  Voor psychologen geldt dat zij zich dienen te houden aan de Beroepscode voor Psychologen, opgesteld door het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Hierin staan de eisen, richtlijnen en gedragsregels die aan het beroepsmatig handelen van een psycholoog worden gesteld. De beroepscode kunt u hier inzien: beroepscode NIP. Alle afspraken over hoe wij omgaan met persoonsgegevens,... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Klachtenregeling

  Opmerkingen en klachten over de behandeling kunnen cliënten telefonisch of per mail indienen. Wij hopen met u in gesprek tot een goede oplossing te komen. Is uw klacht daarmee niet verholpen? Of kan in uw situatie niet van u worden verwacht dat u de klacht met uw behandelaar bespreekt? Dan kunt u uw klacht voorleggen... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Route en parkeren

  De Burgemeester Drijbersingel nummer 51 bevindt zich aan de rand van het centrum van Zwolle, op 20 minuten lopen van het station, bij/boven Winkelcentrum Diezerpoort. Klik hier voor de kaart. De bushalte bevindt zich tegenover ons; lijn 4 en 13, halte Winkelcentrum Diezerpoort. Er is betaalde parkeergelegenheid in de naast het pand gelegen “Parkeergarage Diezerpoort”.... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Contact

  Wij zijn verhuisd! Vanaf  1 september 2023 verwelkomen wij u graag op de Burgemeester Drijbersingel nr 51 te Zwolle. We rekenen op een goed vervolg van uw behandeling op deze nieuwe plek. De ingang is te vinden naast restaurant Bij Hartje Zwolle. Bij binnenkomst gaat u met de lift of trap naar de vierde verdieping. Boven kunt... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}