Vanaf september 2024 maak ik als GZ psycholoog deel uit van Prisma Psychologie.

Gedurende de afgelopen 13 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in een vrijgevestigde praktijk en 2 GGZ-instellingen. In het verleden heb ik veel trauma behandeld met behulp van EMDR en heb ik ACT en schematherapie toegepast.

Mijn passie ligt in het kortdurend psychodynamisch behandelen, ook wel Intensive Short Term Dynamic Therapie; ISTDP genoemd. De afgelopen 5 jaar heb ik mij hierin verder gespecialiseerd en bij Prisma behandel ik vooral vanuit dit kader.

De focus van mijn behandeling ligt op het gezamenlijk aankijken van gevoelens waar je (vaak onbewust) door je leven heen van bent gaan wegkijken. Worstel je met thema’s als autonomie (grenzen stellen, eigen keuzes maken, regie nemen over je leven) of verbondenheid (muren en maskers opzetten om anderen emotioneel op afstand te houden), dan kijk ik graag met je mee naar de dieperliggende oorzaken van de patronen die je hierin hebt ontwikkeld. Als we deze weten te doorbreken, kun je je gevoelens weer als kompas gebruiken in het maken van keuzes in je leven.

Mijn werkwijze is steunend, eerlijk en waar nodig confronterend. ISTDP is een intensieve vorm van therapie waarin ik graag samen met jou de kern van je probleem onderzoek, zodat deze niet elke keer op een andere manier bij je terugkomt.

BIG-registratienummer: 49917725125. Lid van het NIP en van de VKDP (Vereniging voor Korte Dynamische Psychotherapie).