Vaktherapie bij Prisma is mogelijk in de vorm van beeldende therapie, psycho-motorische therapie en ergotherapie. Vaktherapie kan een waardevolle aanvulling zijn op uw behandeling. Er is naast degene die hulp vraagt en degene die hulp geeft nog een belangrijke andere medespeler, namelijk de ervaring. De werkvormen maken kwaliteiten en valkuilen zichtbaar en er kan uiting gegeven worden aan gevoelens waar nog geen woorden voor zijn gevonden. Deze nieuwe ervaringen kunt u meenemen in het dagelijks leven. Bent u geïnteresseerd in begeleiding middels één van deze vormen van vaktherapie en wilt u een afspraak maken? Stuur een bericht naar vaktherapie@prismapsychologie.nl en wij nemen contact met u op.

Coaching bij Prisma wordt verzorgd door drie professionele coaches. Zij coachen van mens tot mens. Het startpunt is uw vraag en zij luisteren met aandacht naar uw verhaal. Zij sluiten aan bij wat voor u op dit moment het meest speelt in uw leven en dat wat u wilt veranderen. Coaching creëert aandacht en ruimte voor het vinden van uw antwoorden en oplossingen. De coaches werken vanuit het vertrouwen dat u alles in u heeft om de belangrijke vragen in het leven te beantwoorden, uzelf te ontwikkelen, in balans te komen en uw welzijn te vergroten.

Elke coach werkt vanuit haar eigen achtergrond. De werkvormen zijn divers en steeds passend bij wie u bent en uw vraag. Zij sluiten aan bij uw kracht en reizen graag een stukje mee op uw groeipad.

Mogelijke vragen voor een coachingtraject zijn:

• Wie ben ik, wat is belangrijk voor mij, wat wil ik nu echt, hoe leer ik te luisteren naar mijn eigen gevoel?
• Hoe breng ik meer balans in werk en privé, inspanning en ontspanning, hoe voorkom ik een burn-out, hoe geef ik mijn grenzen aan?
• Ik loop steeds tegen hetzelfde aan, hoe doorbreek ik mijn patronen?
• Hoe kan ik de communicatie tussen mijzelf en de ander (partner, collega etc) verbeteren?
• Het voelt alsof ik niets bijdraag, hoe kan ik me weer nuttig voelen?
• Ik heb behoefte aan een luisterend oor.
• En voelt u zich vooral welkom met uw eigen vraag.

Een persoonlijk coachingstraject start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wilt u een afspraak maken voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuur een bericht naar coaching@prismapsychologie.nl en wij nemen contact met u op.