Compassie in je leven, mindfulness verdiepen met heartfulness.

Een vriendelijke omgang met jezelf, meer sociale verbondenheid, minder angst om fouten te maken, je kwetsbaar opstellen. In de praktijk blijkt dit vaak moeilijk haalbaar, zeker als je pijnlijke en stressvolle omstandigheden tegenkomt. Compassie is het vermogen ons betrokken te voelen bij pijn en lijden van onszelf en anderen, en de moed en de bereidheid hebben om er wat aan te doen.

Deze training helpt je te zoeken naar manieren om meer contact te maken met je hart, minder streng te zijn voor jezelf en beter voor jezelf te zorgen, je kwetsbaarder op te stellen, anders om te gaan met lijden, meer levensgeluk te ervaren en meer verbinding te gaan voelen met anderen. De training heet officieel mindfulness based compassionate living (mbcl) en is ontwikkeld door Frits Koster en Erik van den Brink.

Meer informatie over de mbcl-training is te vinden opĀ www.compassietraining.nl.

Start : woensdagochtend 2 maart 2022: NB: DEZE TRAINING IS VOL
Data : 2, 16, 23 en 30 maart, 6 en 20 april, 11, 18 en 25 mei 2022
Tijd : 9.15 tot 11.30 uur
LET OP: deze training kent een minimum van 6 en een maximum van 10 deelnemers en eerdere deelname aan een basis mindfulnesstraining of een andere vorm van meditatie-ervaring of persoonlijke ervaringsgerichte ontwikkeling is een voorwaarde
Trainer : Evelien van der Velde
Info en aanmelding : e.vandervelde@prismapsychologie.nl
Locatie : Stokmeesterslaan 3 in Zwolle
Kosten : Er wordt gebruik gemaakt van 3 tarieven. Het is mogelijk om bij sommige zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering een deel vergoed te krijgen als “verdiepingstraining mindfulness”. Onderstaande prijzen zijn inclusief een telefonische intake, tussentijdse berichten en het boek “compassie in je leven, mindfulness verdiepen met heartfulness” van Frits Koster en Erik van den Brink met werkbladen en meditaties.

  • 350 euro zonder nota voor vergoeding van de zorgverzekeraar (als je het helemaal zelf betaalt)
  • 450 euro met nota voor zorgverzekeraar (deel vergoed via de zorgverzekeraar)
  • 550 euro met nota voor de werkgever (als je werkgever betaalt)