Iedere ontmoeting is anders en deze diversiteit maakt het werken met mensen voor mij boeiend. Vanuit interne nieuwsgierigheid naar de ontwikkeling van mensen heb ik jarenlang met veel plezier in het basisonderwijs gewerkt. Wat ik zo mooi vind is dat een ieder zich op zijn eigen wijze ontwikkelt. In 2014 maakte ik de stap naar het werken met volwassenen. Ik startte mijn eigen praktijk als trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatie.

Thema’s waar ik mee werk zijn onder andere; doorbreken van patronen, zicht krijgen op je patronen, je eigen grenzen voelen en aangeven, je eigen wensen/behoefte leren kennen.

Mijn kracht is luisteren, motiveren en in beweging brengen van de ander vanuit ieders eigen verantwoordelijkheid.

In mijn werk maak ik gebruik van NLP, systemisch werk (familie-opstellingen) en transactionele analyse. Sinds januari 2022 maak ik onderdeel uit van Prisma.

Gecertificeerd NLP trainer en coach, begeleider systemisch werken (familie-opstellingen), meesterschap in individuele begeleiding (verdiepende coachopleiding), Transactionele analyse TA 101 training, beweging van de ziel (masterclass voor begeleiders).

Meer informatie over de praktijk en werkwijze van Janine vindt u op: https://janinetewinkel.nl/