Evelien van der Velde

Nadat ik na mijn studie eerst enige jaren gewerkt heb als neuropsycholoog in de ouderenzorg en de revalidatie, ben ik sinds 2009 helemaal op mijn plek in mijn eigen praktijk waar ik vanuit betrokkenheid en rust, aandacht kan hebben voor datgene waar behoefte aan is. Juist de grote diversiteit aan mensen, verhalen en mogelijke problemen spreekt me aan, maar specifieke aandachtsgebieden zijn trauma, rouw en verlies, (hoog)gevoeligheid, stressgerelateerde klachten, identiteit en zingeving.

Graag probeer ik samen op zoek te gaan naar nieuwe inzichten en mogelijkheden, persoonlijk afgestemd op wat daarbij nodig is. Ik hou van de natuur en van buiten zijn, en daarom bied ik sinds kort ook de mogelijkheid van wandeltherapie. Dan loop ik letterlijk en figuurlijk; een stukje mee.

geef me de moed om de dingen te veranderen die ik kan veranderen, 
geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen 
en geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien

- Franciscus van Assissi - 

De BuitenpsychologenIk ben GZ-psycholoog (BIG), eerstelijnspsycholoog (LVVP/NIP), EMDR-practitioner (VEN), supervisor PioG, mindfulnesstrainer (VVM/categorie 1 VMBN), compassietrainer (MBCL register A) en buitenpsycholoog (www.debuitenpsychologen.nl).